Wednesday 21 November 2007

The Days in Bristol


Bristolde en çok hoşuma diden fotolardan bitanesiyle başliim dedim. Burası @bristol , burda uzay araştırmalarıyla ilgili çok fazla araç gereç, enteresan şey var. Bir de tam bunun karşısında Massive attackın albümüne de kapak olan böcek de vardı.Bu küçük bilgiyi de verdikten sora gelelim konuya...

Herkes 4 bi yandan bişiler yazmamı bekliyo bloğuma yaşadıklarımla ilgili. Aklıma ne gelirse yazacağım için bi bütün içinde yazamamış olursam şimdiden özür. takip edip okuduğunuz için de teşekkürler:)

İlk günden başliim annatmaya...

Londraya oranın saatiyle 10da indik . Biz her saat başı bristole otobüs var diye çok rahat olarak victoria coach stationa gittik. 12de orda olduk ve ne görelim. Sabah 7ye kadar otobüs yok ve terminal 5e kadar kapalı... tam 7 saat bekledik otobüsü. walla açtım laptopu prison break isledim zaman geçsin diye dondurucu soğukta . Allahtan ilk gün heycanından oflama puflama falan olmadı kuzu kuzu bekledik 7 saat.:)

15 gün boyunca kahvaltılarda butter+nutella yemekten ögh geldi. Bu ne yafu! Bu kadar pork, bu kadar butter bu kadar ekmek bu kadar coffee tüketen bu kadar hazırcı bi toplum yok. Salatalar yıkanmış poşetlenmiş olarak , ısapanaklar yıkanmış ayıklanmış olarak satılıyo. Çok garip ya.

Yanında kaldığımız aile süpperdi. Sara- Richard ve kızları isabel ve gwen çok tatlı karşıladılar ve 2 hafta boyunca evde misafirden çok ev sahibiymiş gibi hissetmemizi sağladılar.Bu İsabel sanırım hayatımda ilk defa elmayı çikolataya tercih eden bi çocuk gördüm. Çok tatlı bişi yafuu!!!

Burda çok geç oldu ve artık uyuma vakti geldi o sebeple son olarak:
Helena and me and autumn. She is one of the loveliest person that I met in Bristol. I am very sure that she will read these lines and comment about these so i decided to write something that she can understand. It is very interesting that when I first saw her I felt as if I have met her before and when I told it to her she told me that she felt the same.:) I believe in the thing called positive energy between two person and we definately have it.
I love you Helena:)

3 comments:

Anonymous said...

Canım Buketcim iyi olman yüzünün gülmesi aileden memnun oluşuna çok sevindim sıcacık sevgiler TR'den canım

Anonymous said...

my god u and ur positive energy...dont u know always opposite poles attract each other..take da example of u nd me..am having positive energy..nd u have....:P :P:P

Buketblu said...

well anonymous...I think first of all i should know ur name...:) sth starts with anindya?