Tuesday 25 March 2008

Probis- 55 kelimelik hikaye - Hafta sonu

İnanılmaz bir probis çılgınnığı başlamış durumda bende. probis - süt , probis - süt, probis -süt . 3 öğünüm bundan oluşsa bööğh demicem walla. tavsiye ederim probis - süt çok yakışıyo birbirine.

55 kelimeden oluşan bi hikaye yazmak için her zamanki gibi ümit tarafından mimlenmiştim. Sonunda azıcık aptalca bişiler söölese de ilhami sööledi ben yazdım:)
Gelelim 55 kelimelik hikayeme;

Hayatımın ilk yalanıydı belki, belki son, belkide ne ilk nede son. Ama kesin bişey varki beni mutlu etmişti bu yalan, parçalı bulutlu dünyamı güneşliye, sıradan hayatımı eğlenceliye çevirmişti. Bana göre pembe başka bi deyişle beyazdı bu yalanın adı ama en nefret ettiğim şeyin bigün beni nasıl mutlu edebileceğii gerçeğini önüme sermişti. Nollursa olsun pişman değildim. İyiki söylemiştim. Mutluydum.

Birde hafta sonundan bahsetmek lazım tabi. Hayatımın en eğlenceli hafta sonlarından birini geçirdim. Bissürü yeni fıkra, öküzle boğa arasındaki fark ve lombak'ın annamını öğrenip kültürüme kültür kattım. Üniversiteden beri yaklaşık 3 senedir oynayamadığım ama çok eğlendiğim oyun olan tabuyu oynama fırsatı buldum. Aslında buraya yazılması gereken çok şey var hafta sonuna dair ama ben başta köksal ve merveye gösterdikleri süper ötesi misafirperverlik için ve yanda linki de bulunan Tradost ekibine bu denli eğlenceli ve cana yakın oldukları için kocaman teşekkürl etmekle yetinecem sadece...

Hafta ortasına gelmiş olsak bile herkese mutlu ve enerji dolu haftalar...

2 comments:

Ümit Kurt said...

Probis canavarı mıtlı insan hikayenin sonunu da mıtlı bitirmiş :))

Bence çok güzel olmuş, ilhamiyi tebrik etmek lazım :P

Bu arada hafta sonuna geldik. Umarım süper şahane bir hafta sonu olur geçen haftaki gibi ;)

Buketblu said...

Benimkisi pek hikaye gibi olmadı çünkü insanın gözünde bişiler canlanmıyo okuyunca o yüzden benim notum sana...

ewt süpper bi hafta sonu olsun herkes neşeyle dolsun:)