Thursday 31 May 2007

Sınav haftası..

Şu an itibariyle 4- 5 ve 6. sınıflara toplam 200 soru hazırladım.Bu sefer son sınav diye kolay sordum soruları ama 1 alanlar da olacak. Hatta isim isim sayarım kim 1 alacak...Adamlar paso ense yapıyo. Bide çok çalıştım diye yalan söylemezlermi..Benim santraller karışıyo tabi..Rahmetli Jackie Chan amcamızdan gördüğümüz kadar bişeyler uyguluyoz..Bu olayı aynı kişilerle 1 dönemde 3 sınavdan , 6 kez falan yaşıyorum. (Aman gözünüzü seviim şimdi gerçek sanır beni tanımayanlar, jackie kadar profesyonel olmasa da bişiler yapıyoz. :P)
8 saatir bilgisayar karşısında kalmış olmaktan kaynaklanan dehşet bir baş ve göz ağrısı söz konusu... Ama görüldüğü üzere bloguma çızıktırmaktan da geri kalmıyorum.

Mozilla firefoxu kurdum bugün.( I love u Mıstık) Eğlenceli.

1 comment:

Anonymous said...

Hocam Lise 2.sınıftayım Halil adında çok matrak bir arkadaşımız var halil komikmi komik öğretmen sözlü yapacak hoca yapamaz çünki güldürmekten sınıfı kırar geçirir. hiç unutmuyorum matematikten yazılı olacaktık hoca sınıfa girmeden herkese enfiye çektirmişti herkes hapşırıyordu ve hoca yazılı yapamamıştı.
İki Akadaş gezerken halili çok üzgün gördük dedikki Halil niye böyle üzgünsün Arkadaş evde bir yaramazlı olsa babam hep benden bilyor mesela pencerenin camı kırılsa halil kırdı diyorlar. Şimdi eve gitmite kokuyorum bizim kedi doğum yaptı eve gitsem Babam buda Halilin işidir diyecek.