Tuesday 6 November 2007

Bristol

Nihayet ... Kendime soz vermistim buldugum en uygun vakitte ciziktirecem diye..Kendi pcm olmadigi icin fotolari koyamiyorum ama buldugum en kucuk firsati degerlendirecem. Accaip macerali bi yolculuk yaptim. Detaylari donuse sakliyorum. Kursta tam 8 ulkeden 20 kisi var. Ingilizcemin kotu oldugunu dusunuyodum ama oyle olmadigini gordum...:)
inanilmnaz tatli bi ailenin yaninda kaliyorum (Sarah and Richard Yarnolds) ingilizlerin misafirperver olmadiklarini sooleyenleri kiniyorum. Tabi digerlerini bilmiyorum ama bizim ailemizx accaip misafirperverler..
Herkesin 3 katli mustakil villasi ve her evebeynin arabasi var burda. Bu konforu turk ogretmenlerine saglamayanlari da mi kinamaliyim diye dusunuyorum. Kinamasam iyi olur sonucta beni buraya ulkerm yolluyo.
Geliken 15 kg fazla gelen valizim icin 135 euro para (kilo basina 9 euro) veren ben supper bi cozum buldum donunce anlatacam.
Birde herseyin sonunda please ve thank you demeye alismaya calisiyoruz turkler olarak. Kursta ana dili konusmak yasak oldugundan restrooma falan kaciyoz arada turkce konusmak icin:) yeniden ogrenci olmak accaip bi duyguymus ama supper:)
Oldukca eglenceli geciyo gunler. Bir de 4 yasindaki Gwen ve 1.5 yasindaki isabel sayesinde ingilizcetyi nasil ogrendiklerini cozoyorum cocukalrin allam allam bu kadar sirinlik olur!!!! Fotolarini koyucam en yakin zamanda...

Musmutlu kalin!!!!
herkesin hayallerinin bigun gerceklersmesi dilegiyle...

lulu

3 comments:

baranbra said...

canım benim çok sevindim yazını okuyunca. aman iyi gözlem yap gelince sna bisürü soru sorcam
(misal ingilizlerin kaç kulağı var ? eğiiihhh iğrenç bi espiri oldu, neyse silmiim belkigülersin )

Anonymous said...

ewt guldum yafu:) tesekkurler kocamanindan operim elisimi cemremi okula cok slm:))

Unknown said...

ordan bana hediye getir aplaaaaaaaaaaaaa. :))