Monday 4 February 2008

Erciyes - Kayak


Tüm zamanların en eğlenceli etkinliği sıralamasında bana göre kesinlikle ilk 5e girebilecek bi etkinlik gerçekleştirdim. Adını yazmıyorum bile.. yapıldığı gün accaip eğlenceli gelen bu etkinlik ertesi gün insanı acılar içinde ve mosmor ortada bırakıyo. Ortada bırakıyo diyorum çünkü ne merdivenden çıkabiliyosunuz nede kolunuzu kaldırabiliyosunuz...(benim gibi acamiler için bööle bu)

Düşüp kalkmaktan pek kaydığım söylenemez ama en çok (kardeşimin duyumlarına göre) lüzumsuz bi şekilde pistte bekleşen teyzelerin 'çekiliiiiiin pempeli kız geliyo çarpacak şimdi ' dediklerine sinir oldum :) orda ööle dururlarsa hiç bişi yapmadan çarparımda ezerim de.. alla alla...

Bide 5 yaşındaki veletler vızır vızır kayıyodu ben düşüp kalkerken sinir oldum walla...

Çok alakasız olucak ama yeni bişey öğrendim buraya yazmak istiyorum ne zamandır. Timsahlar yumurtadan çıkan yavrularını yedikten sonra gözyaşı dökermiş. Bu yüzden timsah gözyaşları derlermiş... Harbiden çok şerefsiz hayvanalrmış bu timsahlar buna kanaat getirdim...

Aklıma crocodile dandie geldi ve ortaokuldaki WOW (window on the world) kitabı...Sahi öldümü o adam acaba...

Çok fazla şey yazmak isteyince bööle oluyo işte...

Tatilde olanlara iyi tatiller, tatilde olmayanlara iyi çalışmalar. Her sömester ve yaz tatilin de bi kez daha anlıyorum mesleğimin kıymetini...:)

3 comments:

Anonymous said...

Buket'cim Erciyes'te kayak yaparken her ne kadar düşsende bu resimde prosofyonel kayakçılar gibi çıkmışsın canım benim :)

lülü...:)

yazmak_eylemi said...

Ne mutlu ki sana çemberinin, kendi gerçek dünyanın içine aldıkların arasında o uyuz timsah gözyaşlarından yok mink kuşum. umarım hiç de olmasınlar.
Kayak mevzuuna gelince, gayette profesyonel çıkmışsın valla helal sana.
E burda olan var olmayan var..)))
öpüyom seni.

Anonymous said...

vallah foto süper çıkmış kıskanmadım desem yalan olur.

yalnız o şerefsiz timsahların yavrularını yemediği, ağızlarında taşıyarak suya götürdükleri hakkında bişi duymuştum...

amaaan sen şerefsiz dedikten sonraaa gerisiii boştaa, hadi neyse