Wednesday 24 September 2008

Komik

Son günlerde etrafımda oldukça komik olaylar gelişmekte:) tabiiki bunların tümü öğrencilerimle ilgili. En sonuncusundan başlıcam hemen. Bugün öğretmen açığı olan yeni bi okulda 6. sınıf öğrencilerinin dersine girdim. İlk defa kendi okulum dışında derse giriyorum bu arada garip bi duygu nedense:P Dersten sonra arkamdan koşan zıpır vede azıcık kaynaştırma olan öğrencilerden biri :'Örtmeniimm kanım size kaynamış çorba gibi kaynadı:)' diye bağırdı. Ben tabi bişey diyemedim:) HÖNK...

Geçen gün 5. sınıflardayım ve tahtaya üst resimdeki yazıları:P yazıyorum ama lensim inanılmaz batıyo en sonunda hissetim bi kırpıştrıdım lensim elime düştü. Yani düşeceğini anlayıp elimi hemen gözümün altına koydum. Allahtan hissettim. Hemen bağrış çığrış 'tiiçıır gözünüzden naylon düştüü' diye bağırmaya başladılar korkamakla birlikte hayatlarında ilk defa lens gördükleri için:)
Sonra bugün aynı sınıfta engellilerle ilgili konu işlerken verdikleri örneklerden biri ben olmuşum:) Cemile (Örtmenleri) nedenini sorduğunda ' Örtmenim Buket Örtmen gözüne naylon takıyo o yüzden '::)

Engelliyim ben bulaşmayınız:)

5 comments:

Unknown said...

wrong English
She does not have a car
I have a brother,not I got a brother...
Why u love got word so much?instead like the word God even Goat ;)
Frm USA :D

yazmak_eylemi said...

herkes lens takıyo sen takınca olay oluyo buketim yafu..)))
ayrıca sana kanı çorba gimin kaynamayan ölsün (pek arabesk oldu ama neyse)efem..)))
by the way, Hİ ANİ! I'M BUKET'S -big- SİSTER. YOU DON'T aggravate MY SİSTER, PLEASE! ..))) YOU DON'T SPEAK TuRKISH!? hadi bkalım, I'M TURKISH TEACHER!!!! ..)))
ok, I'm joke!

will all my respect Ani;)

Unknown said...

I think I know this name "Bilge"and I dont have the courage to aggravate ur sister :-( ....unfortyntly I dnt speak spanish...but I spk bengali and hindi :-D
I know few words in turkish..and I have a turkish student too

Best Regards
Ani

Buketblu said...

whts happening here?

ani i will explain u the GOT matter later in a detailed way.

Bilgecim can hıraş beni savunmaya geçtiğin için thkü:)

yazmak_eylemi said...

vaouuuv! You are super, Ani. I must you that I coveted you when I readed your mesage ..))) "One languge is One person or one country. moral of the story, you ar LUKY..)))


(note: ı don't speak english very well; but ı like english and essaying. if I babble, I am sorry.)

with compliments and best regards