Sunday 19 October 2008

Dikkat! Seri katil çıkabilir!!!

Az önce ntvmsnbc'deki tek soruluk anketi çözdüm. Anket seri katillerle ilgiliydi ve bütün seri katiller soruya aynı yanıtı vermişti. Ben de aynı yanıtı verdim. Bu demek oluyoki bende seri katil potansiyeli var. Höyt öldürrüm haaa!!! sizde bi bakın bakiim ne düşüneceksiniz soruyla ilgili...


SORU:
Annesinin cenaze töreninde bulunan bir kadın son derece üzgündür. Derken hiç tanımadığı çok yakışıklı bir adamla tanışır ve ilk görüşte aşık olur. Annesinin ölümüne rağmen kadının keyfi yerindedir. Saatlerce konuşurlar ancak cenazeden sonra adam ortadan kaybolur ve kadın bir daha ondan hiç haber alamaz. İki hafta sonra kadın, kız kardeşini öldürür. Neden?

A. Çünkü adamın kız kardeşinin sevgilisi olduğu ortaya çıkar.
B. Adam aslında kadının kılık değiştirmiş kız kardeşidir.
C. Kadın, adamın bir aile dostu olma ihtimalinden yola çıkarak, tekrar bir cenazede karşılaşma umuduyla kız kardeşini öldürmüştür.
D. Kız kardeş aşk acısıyla ortaya çıkan öfkenin kurbanı olmuştur.

BU SORU NTVMSNBCDEN ALINMIŞTIRRR. yazarak kaynağını belirtelimde ayıp olmasın.


CEVAPLAR:
Eğer A, B veya D şıklarından birini seçtiyseniz seri katil olma potansiyeli taşımıyorsunuz. Tamamen aklı selim olduğunuzun bilinciyle rahatlayabilir ve hiçbir şey için endişelenmeden huzurla hayatınıza devam edebilirsiniz.

Eğer soruyu hemen cevaplayıp sonra cevap anahtarını görünce cevabınızı değiştirdiyseniz ya gerçekte ne olduğunuzu görmekten korkuyorsunuz ya da havalı olmaya çalışıyorsunuz.

C şıkkını seçtiyseniz, bu bir seri katille aynı şekilde düşündüğünüzü gösteriyor. Bu sorunun sorulduğu tüm seri katiller adamın bir aile dostu olabileceğini ve ikinci bir cenaze törenine katılabileceğini düşündü. Eğer adamı tekrar görebilmek için kız kardeşinizi öldürmeyi düşünüyorsanız, sandığınız kadar aklı başında biri değilsiniz.


Siz ne düşüneceksiniz bilmem ama yani ben katillerin öldürme nedeninin ne olabileceğinin düşünerek C dedim. Bence diğer şıklar çok saçma. yani o kadare film izliyos annayalım bi katil psikolojisini. hele Kusursuz cinayeti izleyince annadımki seri katillik genelde zeki ve mantıklı ama acımasız adamların yaptığı densizlik... Yannız şaka maka bööle bi gerildim tööbe tööbe.

1 comment:

Anonymous said...

birilerinin canına kıymaya mı karar verdin ne yaptın...
eğer karar verdiysen cinayet aleti olarak farklı bişi kullan...
mesela sallanan köprüden itebilirsin