Saturday 31 May 2008

Hala soğuuuuuk... Püfff

Size botları ve montları kaldırdığım yerden çıkardığımdan bahsetmicem, 1 hafta boyunca buraya sürekli yağmur yağdığından da, millet sıcaktan yanarken bizim burda yorgan kullandığımızdan ve kazak giydiğimizden de, elektirikli soba kullananlar olduğunu da söölemicem haziranın başına gelmemize rağmen. 1 yıllık balkonlu evimizde sadece 2 sefer balkon sefası yapmanın ezikliğini yaşadığımı hiç söölemicem.

Burda havalar dadından yinmiyo diip susacam sadece...( Örtmenim mustafa endere danıştım öğrendim bu kelime denizlide kullanılıyomuş çokça bööle olumsuz annamlara mı geliyo onu bilmiyom.. )

herşeye rağmen çalıştığım köyde çocukluğumu , taşköprünün bahçesini (taşköprü bizim yahyalıdaki bahçe içindeki aile evimizdir daha doğrusu sülale evimizdir:) ve yazı hatırlatan muhteşem ötesi kokan hanımelleri açtı. ve etrafa süpper kokular saçıyolar...

4 comments:

Ümit Kurt said...

Ne güzel valla, İstanbul'da hep sıcak, hep sıcak :P

untilwesaygoodbye said...

Fazla değil, en fazla 1 ay sonra (belki) İzmir'e gideceksin, oranın mis havasını soluyacaksın. :)) Tenine tenine işleyecek o sıcak hava, sabret biraz.

Ben de Muş'ta üşüdüm bu sene bayağı, ama buralarda bu mevsim tam yaşanası, çok güzel oldu. Tam benlik buralar. İnsan ne şüyor, ne de terliyor. Ama tabi memleketim (diyeceğim tam memleketimin de neresi olduğunu bilmiyorum.) gibisi yok. En güzeli Balıkesir. 2Balıkesir2 demeyim de, en iyisi egedir yaw :))

Buketblu said...

sayın kurt nispet mi yapıyosunuz? devam ediniz gün gelir devran döner...

Corai verdiğin manevi destek için çok teşekkürler:)

Aynı kaderi paylaşıyoruz galiba...

untilwesaygoodbye said...

Sanırım meslektaşız. :)
Sadece sen Artvin, ben Muş'tayım.

Kolaylıklar...