Thursday 9 October 2008

Nazar (mı?)

Dün 1 aydır yanmayan (muhtemelen patladığı içün) gece lambamı diğer odadaki yanan gece lambasıyla değiştirmeye karar vermiştim. Kendiminkini başarıyla çıkarınca sıra diğer odadaki lambayı sökmeye gelmişti. Gittim sandalyeyi altıma çekip lambayı kıvırmaya koyuldum ama lamba bi garip olmuş böle gevşemişti. Heralde bozdum dedim bi bakiim bozmuşmuyum diye yarı sökük yarı takık gece lambasını hangi akla hizmetse yakiim diince PAAAAATTTTT diye bi ses çıktı. Ben bi yana lamba bi yana savruldu. Işıklar söndü. Elektirikler gitti. Ayşecik Çığlığımı duyup uykusundan uyanıp koştu. Ben sandalyeden düştüğümü falan geçtim lambanın paramparça olup odaya savrulduğunu ve onu nası temizliceeğimi düşünüyodum. Sigorta atmıştır sanıp baktık ama diildi. Ben inip ana şartele baktım ve diğerlerinden farklı olan anahtarı kaldıırdım. Döndüğümde elektrikler gelmişti. Ve sandığım gibi lamba paramparça olmamıştı. Çok şaşırdım . Çünkü ööle bi ışık saçılıp ses çıktıki annatılmaz yaşanır.

Bugün de külüstür ama hamdolsun işgören çamaşır makinemizin hassas programı olmadığından hassas kıyafetleri eli yüzü yamulmasın diye elimde yıkiim dedim. O çamaşırları elimde yıkadığım yetmezmiş gibi bide koca parfüm şişesini banyoda kırdım. heryer küçük küçük cam oldu. Böhüüü allahtan direncim sağlam yoksa walla ağlardım oturup çamaşırı falan bırakıp ama ööle yapmadım hem çamaşırları yıkadım hemde o camları elceezlerimle bir bir topladım ve temizledim.gerçi elim acuk buram buram parfüm kokuyo ama...

Neyse en son olarakta çamaşırları seriim derken kurutma odasındaki ütü masasını devirdim.

yok walla bu kadar şimdilik başka hasar yok hamdolsun.

Şimdi bu nazarmı? Biliyorum ben baştan beri sakar biriyim ama bu kadar diildi ya. Eğer bu şey nazarsa bu kem göz manyekmi ki bana değdi? nereme değdi? Tööbe tööbe... Neyse elemtere fiş kem gözlere şiş diip bu yazıya noktayı koymak istiyorum.

Nazarsız günner...

Nokta.

2 comments:

yazmak_eylemi said...

ok yok Gülşahın ve enişten gelcek ya giresundan... ondandır; yani seninki heyecandan..)))
Şaka bi yana ma buketim cidden manyetik alan mevzu bahis, nazar denen şey gerçek ne de olsa. Hemen bi nazar duası okuyup üflüyom burdan..)))

Ümit Kurt said...

bi de nazar boncuğu gönderseymişim keşke :)