Monday 9 February 2009

15 tatil

Nasıl gelip nasıl geçtiğini anlayamadığım (hep öyle olur zaten) , ammaannn 1 dönem boyunca beklemiş olduğum ve bitmiş olan bu mudur dedirten, 5li kombinasyonlar halinde hergün aynı kişilerle farklı mekanlarda evcilik oynadığımız , 10 yıllık masa örtümü tamamladığım, her sabah 8de uyandığım (walla ben bile şaştım kendime), -alışveriş yapamadığım- , kardeşimi göremediğim, kitabımı biteremediğim ve ilk kez dönerken acaip zorlandığım bi tatil oldu...


Bir de Erciyeste bol bol fotoğraf çektim. Bu sefer kaymadım, teleferiğe bindim. Daha önemli işlerim var benim kolumu bacağımı kıramam dedim:)


Oğluna kayak öğreten baba. Aslında bu yalnızca bi ihtimal... Adam öğremen çocuk öğrenci de olabilir ama ben fotomun adını böyle koydum.
iç açıcı-bence-

kardan vak vak. adını yengem koydu. yapışmayan karla ancak bu kadar yapabildik. dayıma zeytinin çekirdeklerini üşenmeden tek tek ayıkladığı için teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.

7 comments:

sk said...

eh, bu kriz zamanında işsiz olduğu için tatil yapanlar da var. onları unutmamalı di mi :p serhan der ki: bazı tatiller eğlenceli değildir, bazıları ise yeterli değildir... :)

Buketblu said...

memleket meselelerine özellikle sarmıyorum:) bi sararsam bi daha çıkamayacağımı biliyorum... Örtmen milletine tatil hiç yetmez zaten bide en çok onlar yatarlar:) cık cık cık... napıyoz k biz zaten hep yatış, hep yatış:P

sk said...

evet en rahat meslek örtmenlik:
-tatili çok
-mesai saati az
-düzenli maaş + iş
-bide kendin gibi örtmen buldun mu senden iyisi yok :D

imza: ödemiş yerlileri :p

untilwesaygoodbye said...

Tatilin 2. haftası ben de oradaydım. 4 günlüğüne kalacağımızı hesaplayarak çıktık yola. İlk gün ilk kayak deneyimimi gerçekleştirdikten sonra 2. günün tipi geçmesi ile birlikte otel odasına sığınmak oldukça kötüydü. Baktık ki 3. gün de aynı... Bize yolculuk görndü, aynen geriye dönüldü...

Yeni eğitim-öğretim hayatında başarılar Buket ;)

Buketblu said...

teşekkürler corai sana da başarılar! yani ööle oturdunuz otelde insan bi kayseriyi falan gezerdi cık cık cık...

untilwesaygoodbye said...

O kısmını söylemeyi unutmuşum. :))
Kayseri pazarı mı ne gibi bir alışveriş yeri açılmış. Çok güzel, şüx Kayseri'yr yakışır biryer. Orayı gezdiğimizi söylemeyi unuttum. :))

Buketblu said...

amanin sen sosyete pazarındanmı bahsediyosun yoksa?:) comment diil sohbet yeri oldu azıcık burası ya:)