Wednesday 31 December 2008

Kar Tanesi


Bugün burda accaip kar vardı . Kar yağdıkça biz heveslendik tatil olur mu acep diye ama hevesimiz kursağımızda kaldı. Ya o kadar kar nereye gidiyo allasen? Yağıyor ama hiç birikmiyor burda. Ama köye yağdığı zaman 2 saatte hertaraf bembeyaz.

Bugün sırf bloğuma Kar Fotoları yazarak gelenler kar görsün diye fotoğraf makinemi okula götürüp kar fotoğrafları çekecektim ama alarmı mı çalmadı ben mi duymadım bilmiyorum , 8.50de yetişmem gereken servise 8.45 kalkıp 8.55te yetiştim. Nasıl yaptın diye sormayın ben bile anlayamadım.O telaşede de aklıma değil fotoğraf makinası lenslerim bilen gelmedi walla. Yani Kar fotoğrafı 'henüz ' çekemedim ama Kar Tanelerini makro çekim yaparak o hayret edici görünümlerini gözler önüne sermeye çalıştım:)

Ha bu kar tanesini nasıl yakaladım o soğukta??? Balkondan kolumu yaklaşık bi 15-20 dk şu vaziyette uzattım biyerlerim donaraktan. Artık görenler ne dedi ne düşündü bilmiyorum ama pek sağlıklı olduğumu düşündüklerini sanmıyorum.
Son olarak 2 gündür güldüğüm fıkrayı okumanız için sizleri Buraya yönlendirmek istiyorum...

Bide yeni yıl yazısı yazılması lazım onu yarın yazıcam inşallah...

4 comments:

FilizR said...
This comment has been removed by the author.
FilizR said...

Bundan sora link vermeyelim lütfen Buket HAnım, üşengeç bünyeler pas geçebilio bu tür şeyleri.

Buketblu said...

bu ricanızı değerlendircem:)

sizi pek üşengeç gördüm bu arada filo hanım... siz? hiç yakışıyomu sen üşengeç olursan ben noolurum tahmin edemiyorum...:P

asd said...

Tesadüf eseri rastladığım blogunuzda ilçem için güzel şeyler yazmışssınız teşekkür ederim bir yabancının gözü ile nasıl göründüğünü okumak hoştu, ve fıkrada çok güzeli
tebrikler
kendinize iyi bakın hocam