Thursday 6 September 2007

Böhü Böhü...

Bugün okuldan gelince şok oldum, ağlamak istedim, sinirlerim bozuldu.... Mutfak balkonunun kapısı açılmış, kapının hemen yanında duran masanın üzerinde duran kızartma yağı tenceresinin üzerindeki kapak düşmüş ve rüzgar estikçe perde o yağın içine girip çıkmış ve bütün mutfak yağ olmuş. Daha yeni temizlemiştik evi biz Ayşecikle yaaa. Neyse 4 defa sildim hala içime sinmiş diil birazdan bikez daha silecem, allahtan domestos hayranı bi insanım da sildikçe içim açılıyo. Üstüne bütün raflarıda boşalltım. Ben manyakmıyım? adlı nil şarkısını da kendime armağan ettim (aslı ben aptalmıyımdır). Şimdi gidip lostun 3. sezon 20. bölümünüde izleyip uyuyacam.

Allam ne zormuş hem çalışmak, hem temizlik yapmak, hem bulaşık yıkamak, ütü yapmak...Allah bütün bayanlara kolaylık vede sabır vede güç vede mutluluk ve sağlık versin bide bol para versin demi?

lülü

3 comments:

Anonymous said...

Geçmiş olsun canım ya valla acıdım şimdi bende bir gün salata yapmıştım misler gibi soslu salona giderken ayağım kaydı havaya bile yapıştı ölüyordum sinirimden ! Valla yemiyorum içmiyorum haftada bir kadın alıyorum ütü için değer en derdi o bu devirde hala çözüm bulamadılar ya yıka giy olsa keşke. Benim kadında iyice şımardı yeni evli bir çifte 70 milyona gelinir mi ya imanım gevrildi allahdan Ömi bana acıyorda alıyor valla son dileğin için de ammin diyorum

Ümit Kurt said...

Allah bütün bayanlara (ve baylara) kolaylık vede sabır vede güç vede mutluluk ve sağlık versin bide bol para versin demi?

:)))

Buketblu said...

edacım çok teşekkür ederim hem dileklerin hem de içtenliğin için...Walla burda oldukça uygun temizlik fiyatları ama yapa yapa öğreniliyor olan anne deyimini uygulayarak para biriktirme sevdasına düştüğümden söylene söylene temizliyorum her yeri.

Ümit senin gibi sadık okuyucularımın olduğunu bilmek çok küsel. sanada teşekkürler. Dileğine gelince; hadi baylara da versin hepsinden bari:P ama emin ol bayanların daha çok ihtiyacı var. Walla...O yüzden bayanlara daha çok versin:P

İkiniz de sağlıcakla kalın...