Thursday 27 September 2007

Gülşah

Aynı lisede okuduğum lakin eğitim dersinde yaptığımız kopya alışverişinden başka kendisiyle lise yıllarından kalan ortak bir anımızın olmadığı ama hergün gördüğüm, sapsarı saçları ve masmavi gözleriyle okulun en dikkat çeken kişisiydi. Herkeş alaman sanırdı(!):P
Sonra aynı üniversiteyi kazandık. Aynı yurtta ve aynı odada kalmaya başladık. Başlarda pek iyi değildik. Hem de hiç. Sonra hasta olduğum günnerden birinde bir horultu vakası yaşadık. (Ben hasta olduğum günner yurtta hep horlardım , dakka başı uyandırırlardı acımasızlar):)(Gülesim geldi) İkimizde çok ağladık o gün. O günden sonra çözdük biz birbirimizi. Hani derler büyük arkadaşlıklar kavgayla başlar diye. Walla aynen öyle oldu. O günden sonra tanımaya başladık birbirimizi ve tanıyış o tanıyış. Muhteşem bi dost edindim. Tabiiki zaman aldı. Ama Her zaman sonuna kadar güvendiğim, annemin ve babamın evin 5. elemanı olarak gördüğü ve babamı ikna kabiliyetine sahip , accaip hazırcevap (yiğit özgürün karakterlerinden bilene), değer veren, ince düşünceli, bana düzenli olmayı aşılayan, süpper araba kullanan, teeee bırdırlardan dahi desteğini hep hissettiren, açıksözlü, sade, cıpcıvıl, hapharika, müsmüthiş, en kötü ve en mutlu zamanlarımda arayabileceğim ve herşeyimi paylaşabileceğim kelimelerle anlatamıycak bi dost ve Türkan teyzem, Münür Amcam ve Ezoştan oluşan müthiş bi ailenin de ben 6.(kemoştan sona) elemanı oldum.
Ona dair yıllar önce yurt dışı başvurularıyla ilgili yaptığım bir düşüncesizlik (filo da dahildir bu düşüncesizliğe) vardır ki özür diledğim halde hala içime batar. (kesin unutmuştur o)

26 Eylül doğumgünüydü. Ne yaziim nası yaziim diye çok düşündüm. O kadar çok şey varki aslında onun hakkında anlatılması gereken. İyiki varsın uyuzböcüğüm. İyiki doğmuşun. Herşey için teşekkürler... Ömrümüzün sonuna kadar birbirmizin hayatında olmamız dileğiyle.
Günün anısına :soldan sağa:filo, ben, dur, güllüşah, ibo


6 comments:

GULSAH said...

CANIM DOSTUM,KARDEŞİM,BİRİCİK ARKADAŞIM;
ŞU AN DERSTEYİM.BLOG BAK DER DEMEZ HEMMEN AÇTIM TEKNOLOJİK ALETİM LAOTOPUMU,AYIPTIR SÖLEMESİ WİRELESS VARDA SINIFLARDA :))
VE OLAĞANÜSTÜ GÜZEL YAZINI OKUDUM,NERDEYSE AĞLAYACAKTIM SINIFTA OLMASAM.İNAN NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLEMİYORUM.
SEN HERZAMAN EN YAKIN DOSTUM,EN YAKIMLARIMDAN BİRİ,AİLEMİN 6.ÜYESİ,MY SISTER,HERŞEYİMİ PAYLAŞACAĞIM İKİ KİŞİDEN BİRİ(VS.) OLARAK KALACAKSIN.
HEP BÖYLE DE KAL ZATEN.
YAZDIKLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
HER ZAMAN HER KOŞULDA HE KONUDA NEREDE OLURSAN OL YANINDAYIM CANIM BENİM.
SENİ ÇOK SEVDİĞİMİ HİÇ UNUTMA.
ÖPÜYORUM...

Anonymous said...

walla siz de wireless warken bizde f klavyede yorum yazmak için cebelleşiyoz:)
aylavyutuuu

FilizR said...

Şinci Güllüşah hakkında her şeyi yazmışın da bi şey eksik kalmış kanımca. Eyle güzel yimek yapar ki, benim için iyi yemek kriteri onunki gibi olandır. Keşke daha çok gözlemleyebilseydim diyom senlen yemek yapışınızı... Videoya kaydetçem bi dahaki sefere.

Anonymous said...

sağındaki ve solundaki arkadaşları gözüm ısırıyor bölümden ama diğerlerini hiç görmedim sanırım ya..ilginç...

Buketblu said...

ben de seni hatırlamıyom walla... ilginç:P

Anonymous said...

ben burak ya..sayko burak :))