Monday 23 July 2007

Dizi -Serial

Kayseride kayseripark'tan başka sosyal aktivite alanı olmadığından mustafayla kendimizi film izlemeye verdik. Double-shot yapıyoruz. Süpper oluyor tavsiye olunur. Yani arka arkaya 2 film veya diziyse arka arkaya 3 - 4 bölüm. Baktım upuzun bir süredir bişeyler yazmamışım.Siz değerli okurlarım için izlediğim filmler ve diziler hakkında kısa kısa öneriler yapıp görüşlerimi yazayım dedim. Belki bir gün okuyucularım olur diye yani ... :P

Diziler:

1-Prison Break : Mutlaka izlenmesi gereken, sıkmayan, uzun lafın kısası en beğendiğim dizi. Ben kursta öğrencilere izlettim. Dilleride oldukça anlaşılır. Argoyu da bilsinler o da lazım. (Bu arada kurstaki öğrencilerin yaş ortalaması 27nin üzerindeydi, ilköğretime uygun içerikte bir dizi diil )


2-LOST: Oldukça yavaş ilerleyen, fantastik ama küsel dizi. 2010a kadar sürecekmişşş. Hade hayırlısı.O zamana kadar yaşarmıyımki?Bu arada Lost-park diye bişiler yapmışlar. Komik bunlar!!

3-How I Met Your Mother: İlk bölümleri sizi sıksada sakın bırakmayın. It is a legend- wait for it- dary and awesome serial. Bütün karakterler kendini sevdiriyor. Bir süre sonra esprilere alışıp, sizde farkında olmadan Barney vari espriler yapmaya çalışıp, kendiniz söyler- kendiniz güler durumuna düşebilirsiniz.

Bu dizilerin En sevdiğim yanı izlerken mesleğimle ilgili yeni şeyler öğreniyor olmam ve kendimi pronunciation açısından geliştirme fırsatı bulmam. Yukardaki dizilerde konuşulanları anlamanız diğer filmler yada diziler kadar zor değil.

Birde Heroes var fakat Cnbceden takip edemeyip ilk 6 -7 bölümünü izlemekten öteye geçemediğimden herhangi bir yorum yapmasam daha iyi olacak. Mustafa Köşker aylavyu. Dvixleri vardı sende dimi?:)


No comments: