Sunday 20 April 2008

Özet

Kaspersky:İyi olduğunu düşünerek kurduğum bilgsayarımın performansını 4/3 oranında (abartmıyorum) azaltan virüs programı. Kullanıyorum ve ivreniyorum* en yakın zamanda kaldırıcam innşallah.

*karadenizde Ğ(yumuşak g)'yi söyleyemedikleri için ğ yerine v kullanıyolar. övle, ivrenç, aşağıda demek için örneğin aşşakta diyolar. Bunun örneklerini çovaltabiliriz:)

Bireysel Emeklilik: Çok yararlı bi birikim kaynağı olduğuna inandırıldığım etraflı bi araştırma sonucunda da c,dden iyi bişey olduğuna inandığım ve 1 hafta önce üye olduğum fon. En iyisi Garanti emeklilikmiş düşünenlere fikir olsun...

Antibiyotik: 1 haftadır kullandığım ama hiçbi faydasını göremediğim, insanın ağzında 24 saatlik metalik bi tat bırakan ve bi daha faydası olacağına inanarak istikrarlı biçimde içmeyeceğim ilaç türü. Bağışıklığı azaltıyo zaten şerefsiz. Niye içtiysem daha beter oldum yeminne.

Küresel ısınma: Fen bilgisi örtmeni olan elişim küresel ısınmayı bana detaylarıyla anlattığında aslında etkisini dünyada uzun süre sonra soğuma olarak göstereceğini söölemişti ama dedikleri çok erken oldu. Nisan ayı geldi geçiyor ben hala donuyorum. Aslını arayan kutup ayısına hak vermeye başlıcam yakında:)(Bu fıkrayı bilmiyosanız övrenin:)

Yarışma: Alışveriş yaptığım bi online alışveriş sitesinin fotoğraf yarışmasına kara gömülü halde çekildiğim ve öölesine gönderdiğim foto mansiyon ödülü aldı:) Kısa günün karı fotoyu kimin çektiğini dahi bilmiyorum ama burdan thnx kendisine:) Fotoyu zaten eklemiştim buraya o yüzden bi kere daha koymıcam.

Buketblu: Gerçek kimliğimle yazı yazdığım ve kendimi ilk günlerdeki kadar özgür hissedemediğim ve bu yüzden gugıldan buket köşker-buketblu diye aratıldığında beni bulamayacakları yeni bi adrese taşımayı düşündüğüm blogum.

Atama: 2 haftadır beynimin içinden baloncuklar çıkarak kendi kendine konuşmasına yol açan olay.
a baloncuğu: Tebdili mekanda ferahlık vardır.
b baloncuğu: Yafu kal bi sene daha mis gibi yemyeşil memleket övrencilerin de şipşirin..
c baloncuğu: Ailenin yanına git bak herkes orda.
d Baloncuğu: Ama bak orda bu kadar özgür olamayabilirsin.

Bu sadece %2si falan...

Underneath: En sevdiğim SANATÇI Alanis Morissette'in yeni single'ı.

Batum: Pasaport ve vizemi alıp biran önce gitmeyi planladığım buraya 30-45 dakika uzaklığındaki(arabayla) süpper ötesi şehir. Gürcistanın başkenti.

Mucize: Bugünnerde bolbol dinlediğim uyuz kadının sevdiğim tiki şarkısı.

Lülü: Bu postun son maddesi olan buketçe güle güle...

2 comments:

yazmak_eylemi said...

çok sevimli bi yazı bütünlüğ olmuş. hemen her adımını seninle takip etmiş olsam da yazdıklarınnı burada toplu bi özetle böööle güzel sıcacık bi üslupta okumak pek bi keyifli geldi buket'im. öpüyorum seni.

Barış said...

"...çovaltabiliriz"

güle güle öldüm. İzmir'de de soğana "sovan" diyorlar.