Thursday 14 June 2007

Şafak 15

Nedendir bilinmez okulun sonu geldi(gerçi seminer dönemi denilen gereksiz dönem var daha) ve insanları accaip bir stres bastı. Geçen sene de aynı şey olmuştu. Artık şafak sayıyorum. Bütün cümlelere 'Bi gidiim' diye başlıyorum sanki döneceğim yer farklıymış gibi. En azından birilerini özleme fikri cazip geliyor. Yoksa yaz bitiminde kürkçü dükkanına pek gönüllü döneceğim söylenemez.

Tamam çok küsel bi yerde çalışıyorum. Tamam süper arkadaşlarım var (bazıları hariç) .Tamam halime şükretmeliyim ama bende 'yeteeeerrrrrr' diye çığrınmak istiyorum ve herkesin 'bağırıyorsa bi sebebi vardır' deyip geçmesini istiyorum.

Yarın ilk öğrencilerimi mezun edicem. Şöyle duygulu bir konuşma yapıp onları ağlatma gibi planlarım var. Hihiii. Yaşasın kötülük!!

Bugün çok günlükvari bir havası oldu bloğumun...İdare edin. En yakın zamanda kiwilerle ilgili enteresan bir bilgi verecem. Önce çektiğimiz bir kiwi ağacı fotoğrafı bulmam gerek.

EYYY okuyucu sana sesleniyorum( seni okuyanların olduğunu nerden biliyosun derseniz 'oraya sayacı süs olsun diye koymadım' derim sizi sustururum). Teee buralara kadar gelmişsin. Parmaklarına sağlık. Ama bide comment yaz da bende bileyim kimsin kim değilsin...Hangi kesim tarafından okunuluyorum. Bu notu dikkate alacaklara şimdiden teşekkürler.

lülü

buket

2 comments:

GULSAH said...

evettt demek şafak 15!!!
ebe buketcik,gidicen de napcan kayseri de???bak benim daha kıyak bi teklifim var: sen burdur a atla gel de şu baldız olarak sana düşen görevleri hallet. bi el at bizim işlere yoksa sen bende önce evleneceksin:) yazın göreşeceğiz. ama bu kez geçen yaz olduğu gibi olmayacak:( umarım :( ama o bile güzeldi :) şimdiden HOŞGELDİN ve İYİ Kİ VARSIN :)

Buketblu said...

Ya bu sene hiç plan yapmıcam. Geçen sene uğradığımız hüsrandan sonra..
Bu arada ben baldızlık yapmıcam da kim yapıcak? Ezgiyle ortalığı kasıp kavururuz biz evelallah filo da gelecek... Kim tutar bizi beaaaa!!!!