Thursday 7 June 2007

Geldi yaz ayları...

Çok uzun süredir ihmal ediyormuşum duygusuna kapıldım bloğumu. Birikmiş olayları uzun uzadıya detaylara girerek yazmaktansa kısa kısa anlatabilirim diye düşündüm.

#1# Geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları...Bu sıralar herkes aşık!!! Ya bu yayları gevşetmek için ne gerekiyo? Bende hala tık yok. Hayır özel bir formulü olduğunu düşünenler varsa veya formülü biliyolarsa bi zahmet söylesinler.

#2# Geçen pazar öğrencilerimle ve bikaç öğretmen arkadaşımla pikniğe gittik. Arkadaşlardan biri kamerasını öğrenciye verip kendisini tırmandığı yerde çekmesini söyledi. Ben börtü böceği fotoğraflamaya çalışırken 'allah allah allah' diye bi çığlık sesi geldiğinde bekir hocanın tırmandığı yerde olmadığını gördüm. 2 saniye sonra suyun içinden çıkardı başını.(Merdivenlerden yuvarlandığımda ve okulun en kilolu öğrencisi bekir hocanın da katkılarıyla üzerime düştüğünde ve bekir hocanın 'aha hoca öldü' dediğinde de yaptığım gibi) Her zamanki gibi en çok ben güldüm. Başıma geleceklerden haberim vardı benim. Ertesi gün bi toplantıya yetişmek için hızlıca yürüken çarşının ortasında yere serildim 1.65. Ama bu duruma o kadar alışığım ki hiç bişey olamamış gibi yüzüme zoraki gülümsemeyi takınıp, dizlerimdeki tozu silkeleyip devam ettim. Dizim morarmıştı. Daha önce söylemiştim. Çok güzel düşerim. Ama bu konuda şu anda yılın oscarı bekir hocaya ait.(Kenanın kayalardan kaymamak için ayakkabısını çıkarıp, kayalardan yuvarlanıp ayağını parçalamasını unutmadım ama the oscar goes to mr. bekir gaydan)

#3# Dün basket maçı yaptık. Biz yendik. Sayemde karşı takımdan kimsenin darbe almadık yeri kalmadı. Sanırım bundan sonra herkes benle aynı takımda basketbol oynamak isticek. Çok iyi basketbol oynarım ben..ehem..bide faul yaparım.

#4# Derslerinde çok başarılı, saygıda hiçbir zaman kusur etmeyen, her daim güvendiğiniz ve yaptığı hataları öğretmen arkadaşlarınızı karşınıza alarak savunduğunuz bir öğrenci tarafından ihanete uğrarsanız ne yaparsınız? Ben sadece ağladım. Çok kötü bi duygu çok. Öğrencilere asla sonuna kadar güvenme demişlerdi. Daha neler öğreneceğim ki?...

#5# Filocumm çok çalışan, çok çalışkan olan, çok şey bilen, çok şey öğrenmeye-öğretmeye çalışan, kısaca başarılı ve özverili insanlar hep kıskanıyo bazı şerefsizler tarafından. onlar yapamıyo ya, içleri içlerini yiyince dayanamayıp saldırıyolar. Bazen böyle insanların başka bi gezegenden dünyaya bırakıldıklarına inanıyorum ben ya. Haset, fesat ,pis, uyuz insan topluluğu kaynıyo heryer.Burda da var onlardan zibille..
Her daim arkanızdayım güllüşahçım-filocum

Yeter bence bugünlük.

lülü

1 comment:

Anonymous said...

"Öğrencilere asla sonuna kadar güvenme demişlerdi" olayı merak ettim.